Legyen saját edzésnaplód!

A jó eredmények eléréséhez nemcsak a tested felépítését kell nagyon jól ismerned, hanem a gyakorlatok működését, hatását, és az edzések egymás közti kapcsolatát is. A siker egyik kulcsa a részletes, de egyszerű edzésterv.

A Fit-Five tökéletes edzésnaplót készít neked, ami minden tekintetben előirányozza, irányítja és megörökíti a fejlődésedet!

Rögzítve lesz minden gyakorlat, ezért tisztában leszel azzal, hogy az adott edzésprogram miért a leghatásosabb a számodra. Már az edzés előtt tudnod kell, mi lesz a feladat, s az milyen eredményt hoz. Az edzésnapló lesz a bizonyítéka növekvő teljesítményednek: és általa leszel büszke a fejlődésedre!

Mindig helyezd az edzésnaplót jól látható helyre, szentelj fel neki egy helyet, legyen az az Egészségsarok a lakásban. A Feng Shui szerint az egyensúly és egészség helye a szoba közepén van.Mik az edzésnapló alapjai?

A FitFive edzésterv megalkotásakor öt alapelvet vettem figyelembe.


1. Bizonyítottan hatásos:

A megfelelő eredményt elméletben is alá kell támasztani. Erre valók a részletes leírások. A gyakorlatok végzésekor tudni fogod, mi zajlik le közben a szervezetedben.


2. Személyre szabott:

Az életkorodnak és fizikai-szellemi adottságaidnak, eszköz- és időigényednek megfelelő edzéscélt válassz, és edzésprogramot alakíts ki.


3. Fokozatos:

Az elméleti részből megtanulod a testmozgás alapszabályait, az anatómiai, gimnasztikai alapismereteket. Az egyes gyakorlatok elsajátítása a mozgástanulással kezdődik, majd minden gyakorlat a rendszeres gyakorlás által rutinná alakul az életedben. A fokozatosság segítségével képes leszel pontosan meghatározni az aktuális energiaszintedet és a fáradási küszöbödet.


4. Rendszeres:

Az edzésprogram tartalmazza a konkrét elvégzendő gyakorlatokat, beleértve a pihenő és rekreáló időket, amikor az izmaid a legjobban fognak pihenni és/vagy növekedni. A program így bármikor abbahagyható és újrakezdhető.


5. Sokoldalú:

A FitFive teljes edzésrendszere minden testrészt megdolgoztat, egyéni és csoportos foglalkozásokat teremt, koncentrált és játékos feladatokat ad. Az egymást kiegészítő aktív és passzív rendszerek biztosítják számodra az egyenletes és tartós fejlődést.


Szerezd be az összes FitFive programot a családodnak, majd fejlesszétek egyszerre a testeket és a lelketeket egyszerűen és eredményesen!

NYÁR -40%