cím

Bodylastics

kulcsszavak gumikötél, edzőkötél, rugalmas kötél, otthoni edzőterem, ingyenes gyakorlatok, minden izomcsoport edzése
leírás

Az 1998-ban megjelent Bodylastics egy olyan rugalmas gumiköteles fitnesz eszköz, amivel több, mint 140 különböző gyakorlatot tudsz elvégezni. Olyan, mint egy saját otthoni edzőterem!Ráadásul már 40 dollárért megveheted. Sikerrel használják profi sportolók, személyi edzők, sőt az amerikai hadsereg és speciális alakulatok is. Ingyenes online videókat is kínál a Bodylastics, plusz egy 76 oldalas teljeskörű használati útmutatót.

 

sztori A Bodylastics-ot 1996-ban találta ki egy amerikai sportoló, aki megoldást akart találni a drága fitnesz eszközök helyettesítésére.
okosság

A Bodylastics kifejlesztéséhez a legegyenletesebben ellenálló anyagot keresték, ami nem más, mint a rugalmas gumicső. Ráadásul szuper könnyű is!

Továbbá van hozzá egy ajtó-kampó, amivel az edzőtermi csigás gépeken végezhető testépítő gyakorlatokat is el tudod vele végezni.

tudományos

Egyetlen gumiszalag persze nem alkalmas minden edzettségi szintű embernek. Ezért többféle vastagságú és erősségű gumikat gyártottak, amelyek véeit alumínium kupakkal látták el. Ide tudod bekapcsolni a fogantyút.

Hat különböző színű és erősségű gumikötél található a szettben, mindegyik 120 cm hosszú. Így összesen 95-féle erősséget tudsz kombinálni!

előnyök - minden edzettségi szinthez alkalmazható
- teljes testet edző edzésprogram
- különböző színű gumikötelek
- minden izmot meg tudsz vele dolgoztatni
- csak 1 kg az egész fitnesz eszköz!
- van hozzá egy kis táska, amiben mindenhová magaddal tudod vinni, irodába, kirándulni, utazásra
- az ajtó-kampóval még több gyakorlat végezhető
hátrányok Szerintem ez egy tökéletes fitnesz eszköz izmok edzésére, én is használom.
ajánlat

Háromféle Bodylastics szett rendelhető a gyártó weboldaláról, mindegyikhez jár Használati útmutató és DVD a gyakorlatokkal.

 

1. Alap húzóerő (maximum 20kg), ára $49

 

2. Maximum húzóerő (maximum 30kg), ára $59

 

3. Szuper húzóerő (maximum 57kg), ára $104

 

ingyenes

A gyártó weboldalán találhatók ingyenes edzésterv videók: mellizom edzése, lábizom edzése, bicepsz és tricepsz edzése, hátizom edzése, vállizom edzése, hasizom edzése.

weboldal Bodylastics Rugalmas Gumikötél Fitnesz Eszköz (angol nyelven)
referencia 235 ezer ember használja számtalan országban az egész világon!

NYÁR -40%