cím

4 perc fitnesz

kulcsszavak 4 perc fitnesz, 4 minute fitness, Dr. Keith Jeffery, chi kung, qi gong, tai chi, jóga, yoga, relaxáció, relaxation
leírás

A 4 perc fitness program az egyik legkönnyebb, mindent átfogó és hatékony test-lélek gyakorlatsor, köszönhetően az áttörő erejű "réteges gyakorlásnak". A Tai Chi, a jóga, a meditáció és az ősi qi gong elemeit, ötvözi a modern orvosi elmélettel, relaxációs módszerekkel és a legfontosabb motivációs technikákkal, melyet korunk sportolói is használnak. Mindezeket egyidejűleg végzed 4 perc alatt, így megtakarítva rengeteg időt.

Mindenkinek ajánlott, aki a saját mozgásának minőségét akarja javítani, legyen akár egészséges, akár mozgásproblémával, sérüléssel küszködő személy.

sztori

Dr Keith Jeffrey 4 Perc FitneszTM -e valójában egy modern, nyugati igényekre szabott chi kung stílus, jóga, tai chi, relaxációs és motivációs elemekkel ötvözve: ezeket az elemeket egyszerre használva alakul ki a 4 perces fitnesz, rétegzett gyakorlatsora.

A csikung (qi gong, chikung, chi kung) amúgy egy gyűjtőfogalom, amit a kínai egészségmegőrző gyakorlatok széles körére használunk. A csi (qi, chi) energiát, életerőt jelent, a kung pedig művelést, gyakorlást. A kínai hagyományos gyógyászatban ez az életerő központi helyet foglal el és az egészség feltétele a csi megfelelő mennyisége és akadálymentes áramlása a testben. Ez minden csikung rendszer közös célja.

okosság Dr. Jeffery módszere nyugis és felhasználóbarát, a gyakorlatokhoz fűzött magyarázatok pedig tiszták és érthetőek. A gyakorlatokat ülve is bemutatják, ez abban az esetben lehet ideális ha munka közben az íróasztalodnál, esetleg autódban ülve egy közlekedési dugóban szeretnél gyakorolni, vagy ha mozgásodban korlátozott vagy. Az anyag szintén tartalmaz némi pozitív megerősítésről és gondolkodásról szóló információt, ez bármennyire furcsának is tűnik, pszichológiáját tekintve helytálló és hasznos.

-ideális energiahiánnyal és mozgáskorlátozottsággal küzdőknek
-erőlködéstől mentes mozdulatokat eredményez
-könnyű, bárki által végezhető
-hatásos, biztonságos
- megnövekedett fókusz, koncentráció, mentális és fizikális erő és rugalmasság
- mélyebb, jobb alvás
- javul az egyensúly
- javul az általános egészségi állapot (ill. csökken a betegen töltött idő), fájdalmak csökkennek (pl. hátfájdalom), erősebb lesz az immunrendszer
- csökkenti a stresszt, relaxál
- keringésjavító
- megnövekedett öröm és békeérzet
- javul az élethez való hozzáállás

hátrányok -New Age háttérzene...
ajánlat

Sajnos magyar nyelvű megvásárolható terméket nem ismerek. A termék megrendelhető angol nyelvű DVD csomag vagy szemináriumi részvétel.

HOL? -
ingyenes -
weboldal 4 Minute Fitness

NYÁR -40%