cím

Air Walker Levegőjáró

kulcsszavak Air Walker, levegőjáró, kondigép, otthoni Air Walker edzés, edzőtermi Air Walker edzés, kardioedzés otthon, otthoni fitnesz eszköz. cross trainer
leírás

Az Air Walker vagy Levegőjáró egy összecsukható fitneszgép, amiben lépkedve kiválóan erősíthetőek a láb, a fenék és a csípő izmai. A lépések hossza a gyakorló hajlékonyságától függ, a gép szinte hangtalanul működik, a biztonságos gyakorlást az AirWalker karjai biztosítják.

sztori Az Air Walker létrehozásakor az volt a cél, hogy egy a futást (ill. sífutást) szimuláló mozgásformát hozzanak létre annak ízületekre és szalagokra káros hatásai nélkül. A szerkezet összecsukható így alkalmas otthoni használatra is. Használható fizikoterápiás, rehabilitációs célokra, mert jól használható alacsony intenzitáson és biztonságos valamint jótékony hatással van a szív és érrendszerre. Ingaelven működik amit fejlettebb modellekben kiegészít némi hidraulika is. A szerkezet egyszerűsége miatt léteznek kültéri, kondiparki modellek is. Az Air Walker-nél, csakúgy mint más krossz trénernél, fontos elem a teljesítmény mérése: ezzel az edzésmunka könnyebben irányítható, több a visszajelzés és ez erős motivációt ad.
okosság

Hasznos extra funkciók a tempó, távolság és időmérő illetve a pulzusmérő melyeknek használatával pontosan 'be tudod lőni' az edzésprogramodat, könnyebben tudod magadat zsírégető aerob pulzusszámon tartani. Saját Air Walker vásárlása előtt jó ötlet ellátogatni egy szaküzletbe vagy edzőterembe és kipróbálni több fajtát is. Az Air Walker használata közben ügyelni kell arra, hogy a hát és testtartás egyenes legyen, és mivel az Air Walker edzés aerob edzés és ezért közben sokat izzad az ember, gondoskodni kell a folyadékpótlásról is. A korlát illetve fogódzó csak egyensúlyozási segédlet, ha nem támaszkodsz rá, több kalóriát égethetsz el. Az edzést lassan kezdd és lassan is fejezd be, hogy a szervezetednek legyen ideje alkalmazkodni. Jó ha megnyújtott lépéshosszal dolgozol, ekkor ugyanakkora érzékelt erőkifejtés mellett több kalóriát égetsz el és egyúttal nyújtasz is. Ha vannak, érdemes a karokat is használni az extra leadott teljesítményért.

tudományos

Különböző Air Walker edzések vannak:

  • edzőtermi Air Walker edzés,
  • Air Walker edzés otthon,
előnyök - sima egyenletes mozgás, mellyel sok kalória égethető el
- fogyáshoz, zsírégetéshez ideális
- nem terheli az ízületeket
- minden edzettségi szinthez alkalmazható
- a lábizmok valamint a szív és érrendszer nagyszerűen erősíthetők vele
- már kis erőbedobással használható
- sportsérülésekből való felépülésre kiválóan használható rehabilitációs sporteszköz
- javítja a mozgáskoordinációt illetve az egyensúlyozás miatt enyhén erősíti a törzset
- összecsukható
hátrányok
ajánlat

Hogyan eddz úgy, hogy biztosan ne sérüljenek meg az izmaid, és Air Walker edzésed hatásos legyen?

 

A válasz nagyon egyszerű!

Mindig kezdj kisebb ellenállással és fokozatosan melegítsd be az izmaidat. A húzódások elkerülése végett, az Air Walker használata előtt érdemes általános, teljes testre kiterjedő, tetőtől-talpig bemelegítést és nyújtást végezni.

Figyelem: mindig csak lassan és fokozatosan növeld a terhelést!

ingyenes -

NYÁR -40%