cím

Bar Method

kulcsszavak Bar Method, Bar Módszer
leírás

A Bar módszer egyesíti a zsírégetést az intervallum-edzéssel, az izmok izometrikus formálását, a tánc nyújtó gyakorlatait, és a fizikoterápiát. A Bar Method egy forradalmian új edzésprogram, mellyel gyorsan és biztonságosan formálhatod az egész testedet.

sztori Burr Leonard, amerikai újságíró 1991 óta foglalkozik.a Bar Method fejlesztésével, gyakorlásával és oktatásával. Az elnevezés az angol bar szóból ered, melynek egyik jelentése balettrúd, balettkorlát (arról a korlátról van szó amely mellett a balerinák magukat a tükörben nézve gyakorolnak). Burr és társa 2000-ben alapította meg The Bar Method nevű cégét és 2001-ben nyitotta meg fő fitnesz stúdióját San Franciscoban. A rendszer azóta is terjed a világban franchise keretek között.
okosság A Bar Módszer gyakorlatait főleg balettkorlát mellett és szőnyegen végzik. A testet saját súlyának megmozgatásával tornáztatja, mégpedig úgy, hogy testrészenként izolálva formálja az rajtuk található izomtömeget. Erősítéssel és nyújtással dolgozik. Egy tipikus Bar Method edzés bemelegítéssel indul, amelyet súlyzós gyakorlatok és fekvőtámaszok követnek. Ezután pedig intenzív láb és fenékgyakorlatok következnek a rúdnál majd pedig hasgyakorlatok a szönyegen. Minden gyakorlat tartalmaz aktív nyújtást és az egyes edzésrészeket is nyújtás követi, hogy az éppen megdolgozott izmok jól kinyúljanak.

A Bar Method egyedülálló módon karcsú és feszes testet formál. A leglátványosabb fejlődés a következő területeken következik be: feszes, nyúlt izomzat, csökkent testzsír, szálkás izomzat a mellkas, felkar és comb régióban (különösen a hátsó combizomzat), egyenes testtartás, hosszú vékony combok, feszes és nem megereszkedett fenék, erős lapos has, megnövekedett állóképesség és energia, fiatalos lendület.
előnyök

- aerob, zsírégető, alakformáló, testsúlycsökkentő és izomfeszesítő hatású
- biztonságos

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? angol nyelvű DVD-k a www.barmethod.com oldalon
ingyenes -
weboldal http://www.femcafe.hu/cikkek/eletmod/tancold-le-a-kilokat

NYÁR -40%