cím

FitBox

kulcsszavak FitBox
leírás

A Fitbox edzés egy nagyon népszerű új fitnesz program. Csoportos edzések, szórakoztató és energiafokozó gyakorlatok speciális bokszbábukon. A gyakorlói mindent megkapnak egyszerre: zene, motiváció, kondizás, szórakozás és mentális feltöltődés. A Fitbox gyakorlatok és kombinációk száma végtelen, senki sem unatkozik.

sztori A pusztakezes harc többezer éves történetre tekint vissza de a modern box alapjait kb. 200 éve Angliában rakták le. A Fitbox egy boxra alapuló, nem agresszív fitnesz edzésmódszer. Nincs benne küzdelem, nem ütnek meg az egyetlen ellenfél akit le kell győznöd Te magad vagy.
A Fitbox az egész testet megdolgoztató edzéstípus. Több kalóriát égetsz el vele mint ha monoton kondigépes edzést végeznél s nemcsak az állóképességedet javítod, de az ügyességedet és a gyorsaságodat is. A Fitbox edzések szálkásítanak, zsírt égetnek, javítják az izomtónnust és a kardiovaszkuláris teljesítményt. A zsákolás pedig remekül levezeti a hétköznapokban felgyülemlett stresszt és agressziót.
okosság Akik próbálták, egyöntetűen állítják, hogy különbözik minden más kardió edzésformától. Igazi kihívás testnek és szellemnek egyaránt.
A Fitbox rendelkezik a küzdősportok összes előnyével, üthetsz, rúghatsz, térdelhetsz benne, és nem csak a levegőbe hanem pajzsokra, amelyek valós ellenállást fejtenek ki. Kiváló torna a szív- és érrendszernek és felpörgeti az anyagcserét.
A Fitbox edzéseken kiemelten fontos a légzés, amit az edző végig megkövetel. Az agyféltekéket pedig összehangolja a rengeteg ütés-rúgás kombináció.

- javítja a szív és a tüdőfunkciót, csökkenti a szívbetegségek kockázatát
- formálja és tónusossá teszi a fő izomcsoportokat
- javítja a koordinációt az ügyességet és a gyorsaságot
- növeli a csontsűrűséget
- tartásjavító hatású valamint erősíti a törzs izmait és növeli stabilitását
- erősíti az önbizalmat
- rengeteg kalóriát lehet elégetni vele
- levezeti a stresszt

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal -

NYÁR -40%