cím

Forza

kulcsszavak Forza, Powerstrike
leírás

A Forza edzésprogram megtanítja a szamuráj kard használatát, de közben fitnesz gyakorlatokat is végeztet veled, egy intenzív kardió edzéssel. Megerősödnek az izmaid, szálkásodsz, miközben a karddal bánva az elméd is lenyugszik. Több mint 600 kalóriát égethetsz el egy óra alatt.

sztori Ilaria Montagnani fitneszedző 1995-ben alapította cégét a Powerstrike-ot. Csoportosan végezhető harcmúvészet alapú edzéskoreogréfiákat állított össze és így jött létre a Forza (olaszul: 'erő') is.
A sajtó szárnyaira vette és rengeteg hírműsorban és talkshowban jelent meg pl.: The Today Show, Good Morning America, The Martha Stewart Show, The Dr. Oz Show, The Tyra Show stb. 2010-ben az ECA a legjobb női fitnesz előadónak választotta.
Ilaria Montagnani 1987-ben érkezett Olaszországból New Yorkba, hogy angolt tanuljon. Közben elkezdett a karatéval foglalkozni és megszerezte a fekete övet majd évekig foglalkozott a kickbox-szal is. Mára az egész világon használják módszereit. Amikor nem new yorki stúdiójában oktat, Montagnani a világot járja és a Powerstrike-ot és a Forzát népszerűsíti. A következő országokban dolgozott eddig: USA, Mexikó, Kanada, Japán, Oroszország, Svédország, Norvégia, Spanyolország, Olaszország, és Dél Amerika számos országa.
A 2000-es években különösen nagy népszerűségre tett szert japán kardos fitinesz módszere a Forza, mivel a nyugati kultúrában ekkor ismét felkapták az japán kardművészetet (gondoljunk csak olyan filmekre mint a Kill Bill vagy Az ultolsó szamuráj.)
okosság A Forza egy főleg felsőtestet megdolgoztató aerob edzésforma. Mivel egy harceszköz van a kezedben edzés során, mindenképp nagy hangsúly helyeződik a belső fókuszra és ezáltal a mozdulatok pontosságára. Ezért aztán az egyébként fárasztó edzés hamar elröppen.
előnyök

- javítja a szív és a tüdőfunkciót, csökkenti a szívbetegségek kockázatát
- formálja és tónusossá teszi a fő izomcsoportokat
- javítja a koordinációt az ügyességet és a gyorsaságot
- tartásjavító hatású valamint erősíti a törzs izmait és növeli stabilitását
- erősíti az önbizalmat
- 600+ kalóriát lehet elégetni vele óránként

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal http://www.powerstrike.com/

NYÁR -40%