cím

Fusion Pilates

kulcsszavak Fusion Pilates, terhestorna, kismama torna
leírás

A Fusion Pilates edzésterv a pilates és a jóga ötvözete. Segít neked, hogyan tartsd meg az alakodat terhesség alatt és után. A szerző Jennifer Gianni pilates oktató, amikor teherbe esett, rádöbbent, hogy kevés információ áll rendelkezésre, hogyan maradhat formában, a kötelező óvintézkedéseket betartva az egészséges baba érdekében.

sztori Jennifer Gianni a South Carolina állambeli Columbiában nőtt fel, ahol aktívan sportolt: táncolt és atletizált. 13 éves korától élete középpontjában a fitnesz áll. 18 évesen kezdett oktatni és oktatóvideókat készíteni.
Idővel úgyérezte, hogy tovább kell fejlődnie és e döntése nyomán 7 évet töltött a Pilates, jóga és Gyrotonic fitneszrendszerek tanulásával. A lehető legmagasabb szinten tanult olyan emberektől mint Romana Kryzanowska, Juliu Horvath és Bryan Kest. Miután elsajátította ezeket a különböző módszereke, mintegy ezekből az építőkockákból elkezdte összerakni és kidolgozni saját rendszerét hozzáadva saját tapasztalatait is a test és lélek egységével kapcsolatban.
okosság A Jennifer Gianni féle Pilates Fusion program 3 fő területre koncentrál: nyújtás, erősítés és relaxáció. Javítja az izomtónust és biztonságos a babára nézve.
előnyök

- alakformáló, feszesítő hatású
- szülés előtt és után is használható
- oldja a stresszt és a terhesség utáni depressziót levertséget
- csökkenti a hét és derékfájást
- erősti a medence izmait

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal http://www.fusionpilates.com/

NYÁR -40%