cím

Gymstick

kulcsszavak Gymstick
leírás

A Gymstick egy forradalmian új teljes test fitness eszköz, amely erősíti és szálkásítja minden izmodat! Ajánlott minden korosztálynak és fitnesz szinten, a GYMSTICK gyorsan hozza az elvárt eredményeket. A Gymstick gyakorlatok edzik a főbb izomcsoportokat, valamint a kis támogató izmokat, melyeket egyensúlyozáshoz és koordinációhoz használsz.

sztori Erőedzésnél kiváltja a kézi súlyzókat, de annál jobb is: a bot rögzítve tartja az ellenállást (tehát a gumikötelet), és így a sérülés veszélye nélkül, meghatározott pályán mozoghatunk, miközben az izmok kifejtik a munkát. Kardió-edzésben is remekül használható, a tánc-aerobiktól a küzdősportok izzasztó-szálkásító aerob edzéséig bármiben a segítségünkre lehet. 5 nehézségi fokozatban készítik.
okosság A bot könnyű, de merev, a két végéhez pedig gumikötelet rögzítettek, a kötelek végén kengyellel. Ha a gumi végéta lábunkra húzzuk, és közben a botot kézben tartjuk, végtelen variációs lehetőséget kapunk az edzéshez. A botra erősített két gumiszalag, amilyen egyszerű eszköznek tűnik, olyan sokféleképpen használható. Akaszd a lábad a füleibe, vagy ragadd meg a fogókat súlyzóként, támaszd meg a rudat a talpaddal vagy stabilizáld a terasz korlátjával, meglátod, mindegyik kombináció szupererősen megdolgoztat, a pozíciók száma pedig végtelen. A gymstick hatékonyságának a titka a két gumiszalagban rejlik, amelyek ellenállásukkal megnehezítik a mozdulatokat, mégis biztonságban tartják a testedet, hiszen rugalmasságuk miatt minimális a sérülés veszélye. Akár fizikoterápiára, rehabilitációra is alkalmas lehet az eszköz.
tudományos

Különböző Gymstick edzések vannak:

  • edzőtermi Gymstick edzés,
  • otthoni Gymstick edzés,
előnyök - egyenletes, sima mozgás
- a teljes testet erősítő gyakorlatsor végezhető vele
- aerob gyakorlat, mely izomfejlesztő, zsírégető és keringési rendszert javító hatású
- fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskoordinációt
- nem terheli az ízületeket
- viszonylag kis erőbedobással használható
- minden edzettségi szinten alkalmazható
- rehabilitációhoz, sérülésekből, műtétek utáni felépüléshez, izomvisszaépítéshez is alkalmas
- hordozható, egyszerű eszköz
- biztonságos, hatékony, kicsi, könnyű, univerzális
hátrányok

Hogyan eddz úgy, hogy biztosan ne sérüljenek meg az izmaid, és Gymstick edzésed hatásos legyen?

 

A válasz nagyon egyszerű!

Mindig melegítsd be az izmaidat. A húzódások elkerülése végett, Gymstick edzés előtt érdemes általános, teljes testre kiterjedő, tetőtől-talpig bemelegítést és nyújtást végezni.

ingyenes -

NYÁR -40%