cím

Kangoo Jumps

kulcsszavak Kangoo Jumps, otthoni fitnesz eszköz
leírás

A Kangoo Jumps fitnesz eszköz egy sportcipő speciális rugózású talppal. A Kangoo gyakorlatok akár 80 százalékkal csökkentik talajra érkezés káros hatását, így védik a boka, térd, csípő és a gerinc ízületeit. A Kangoo Jumps sport élvezetes, biztonságos és könnyen megtanulható.

sztori A Kangoo Jumps cipőt 1994-ben fejlesztették ki Kanadában, majd egy svájci cég kezdte el gyártani és forgalmazni. Az Kangoo Jumps kifejlesztésekor az volt a fő cél, hogy egy minden tekintetben biztonságos, ízületeket és gerincet kímélő eszközt alkossanak meg.
okosság

Az Kangoo Jumps segítségével ritmikus kardio gyakorlatok végezhetők, amellyel intenzíven edzhető a test minden izma, növelhető az aerob, kardio aktivitás és erősíthető a szív és érrendszer. Az Kangoo Jumps edzés kiemelten zsírégető hatású. Az Kangoo Jumps gyakorlatok növelik az állóképességet, fejlesztik a mozgáskoordinációt és egyaránt megdolgoztatják az alsó- és felsőtestet.

tudományos

Különböző Kangoo edzések vannak:

  • edzőtermi Kangoo edzés,
  • otthoni Kangoo edzés,
előnyök - dinamikus, ritmikus mozgás
- aerob gyakorlat, mely zsírégető és keringési rendszert javító hatású
- fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskoordinációt
- nem terheli az ízületeket
- viszonylag kis erőbedobással használható
- minden edzettségi szinten alkalmazható
hátrányok - drága a cipő

Hogyan eddz úgy, hogy biztosan ne sérüljenek meg az izmaid, és a Kangoo edzésed hatásos legyen?

 

A válasz nagyon egyszerű!

Mindig melegítsd be az izmaidat. A húzódások elkerülése végett, Kangoo edzés előtt érdemes általános, teljes testre kiterjedő, tetőtől-talpig bemelegítést és nyújtást végezni.

ingyenes -

NYÁR -40%