cím

Kondigép

kulcsszavak kondigép, kondigépes edzés, multifunkciós kondigép, otthoni edzés kondigéppel, edzőtermi kondigép, testépítés otthon, otthoni fitnesz, weight machine
leírás

A kondigépek az izmok erősítésére, az izomtömeg növelésére szolgálnak. Az ellenállást kábelekkel csigás szerkezetre kapcsolt tárcsa- vagy lapsúlyok, gumiszalagok, rugalmas csövek adják. Léteznek ún. Smith gépek is, amelyben a szabad súly beépített keretben, fix pályán mozog. Vannak egy-egy izomcsoportot edző fitneszgépek és multifunkciós kondigépek is.

sztori -
okosság

A multifunkciós kondigép az edzőtermekből ismert fitneszgépek otthoni változata, amellyel különböző izomerősítő gyakorlatokból álló edzést végezhetsz. A multifunkcionális kondigép alkalmas fogyasztásra és izomerősítésre. Választáskor fontos a kondigép helyigénye, teherbírása, szerkezeti stabilitása, az elvégezhető gyakorlatok száma, a súlyok száma és mérete, az ülés, a karok és a háttámla állíthatósága.

tudományos

Különböző kondigépes edzések vannak:

  • edzőtermi kondigépes edzés,
  • otthoni kondigépes edzés,
előnyök - kiemelten hatékony izomerősítő eszköz
- minden edzettségi szinthez alkalmazható
- állítható nehézség, ellenállás, súly
hátrányok - helyigényes eszköz
- drága
- a súlyok mozgatása nem kíméli az ízületeket
ajánlat

Hogyan eddz úgy, hogy biztosan ne sérüljenek meg az izmaid, és az kondigépes edzésterved hatásos legyen?

 

A válasz nagyon egyszerű!

A húzódások, szakadások elkerülése végett, az kondigép használata előtt érdemes általános, teljes testre kiterjedő, tetőtől-talpig bemelegítést és nyújtást végezni.

Figyelem: mindig csak lassan és fokozatosan növeld a terhelést!

ingyenes -

NYÁR -40%