cím

Nitro Kick

kulcsszavak Nitro Kick
leírás

A Nitro Kick egy élvonalbeli edzés, Don Niam harcművész 30 éves kung-fu gyakorlás után készítette el. A Nitro Kick különböző Chi Gong gyakorlatokat használ az összes hasizom, a test középső szakaszának edzésére. Az eredmény jobb testtartás, belső szervek edzése és karcsú derék. A Nitro Kick átfogó edzésterv megmutatja, hogyan gyakorold a harcművészetet szórakoztató és egyszerű módon.

sztori Don Niam las vegasi kung-fu mester és fitneszedző. Több mint 3 évtizede foglalkozik harcművészettel és fitnesz edzéssel, oktatással. Dolgozott anyukáktól kezdve profi sportolókon át ismert személyiségekig mindenféle emberrel minden fittségi szinten. 19 éves kora óta élete a kungfu. Los Angelesben is befutott egy kisebbfajta B-filmes karriert amelynek egyértelmű csúcspontja az Undefeatable c. film Cynthia Rothrock-kal (Az alant csatolt filmrészletet több mint 8 milliószor töltötték le! Vigyázat röhögőgörcs!).
Ha Las Vegas környékén jársz és szeretnél vele edzeni vagy találkozni, hogy leródd tiszteletedet e tisztességben megőszült harcművész - filmes ikon előtt, csak csörögj rá a köv. számon: 702 610 3896. :-)
okosság A Nitro Kick egy hatásos kung-fu-ra alapuló aerobic jellegű edzésprogram. A Kung Fu gyakorlói az ősi Kínában már 4000 éve rájöttek, hogy az erőnk a törzsből a derékból és a csípőből származik. A Nitro Kick csikung gyakorlatai erősítik a hasizmokat, javítják a testtartást és a keringést, védik a belsőszerveket valamint karcsú derekat eredményeznek.
A Nitro Kick program minden része másra koncentrál:
- Az 1. részben olyan kung fu pózokat tanulhatsz, melyek erősítik a lábat és a gerinc melletti izmokat és energetizálják a szervezetet. A dinamikus feszítésekkel járó gyakorlatok szálkásítanak és erősítenek. A has edzés az egész törzset fejleszti.
- A 2. részben a nyújtás és a hajlítás kerül előtérbe, a 12 perces hajlékonysági bemelegítőrutin megóvja izmaidat és ízületeidet. A dinamikus Nitro Kick aerobic edzésen rúgások, ütések, térdelés és könyéktechnikák gyakorlásával égeted a kalóriákat.
előnyök

- javítja a szív és a tüdőfunkciót, csökkenti a szívbetegségek kockázatát
- formálja és tónusossá teszi a fő izomcsoportokat
- javítja a koordinációt az ügyességet és a gyorsaságot
- tartásjavító hatású valamint erősíti a törzs izmait és növeli stabilitását
- erősíti az önbizalmat, megnyugtat

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal http://www.nitrokick.org/

NYÁR -40%