cím

PowerLung

kulcsszavak PowerLung, mobil fitnesz eszköz
leírás

A PowerLung egy könnyen használható, hordozható fitnesz termék, amelyet a tüdő kapacitásának növelésére és a légzéstechnika javítására használhatsz. Segítségével jobb eredményeket érsz el a sportban, a zenében vagy akár csak gyerekekkel való délutáni játékban.

sztori A PowerLung-ot, mint sok más találmányt, a szükség hívta életre. Barry Jarvis fejlesztette ki az 1990-es években, miután 48 évesen szívrohamot kapott. Olyannyira legyengült, hogy a járás is nehezére esett, ráadásul az orvosai sem bíztatták. Úgy érezte teste nem kap elég levegőt a működéséhez. Ekkor kezdte el a légzőszervek erősítésének lehetőségeit kutatni és rukkolt elő egy olyan eszközzel, amely mind be- mind kilégzéskor ellenállást fejt ki a légzésben résztvevő izmokkal szemben, ezáltal két irányban edzi őket. Jarvis egyébként röviddel azután, hogy elkezdte használni az eszközt, már 3 mérföldes sétát tudott tenni, sőt később a joggingra is ráállt.
okosság

Jelenleg ez az egyik legfejlettebb légzésedzési eszköz. A PowerLung állítható ellenállással rendelkezik, amellyel a légzésben résztvevő izmokat edzhetjük, növelhetjük a vitálkapacitásunkat és javíthatjuk a légzéstechnikánkat. Ez bármilyen sportágban de még a hétköznapi életben is számtalan előnnyel jár. Krónikus légúti betegségben pl. aszthmában szenvedők is használhatják.

tudományos A PowerLung ún. ellenállási küszöbe be- és kilégzéskor külön állítható. Olyan mintha a légzésben résztvevő izmaidat egy kondiedzésen dolgoztatnád meg. A belégzés ereje 40, a kilégzés ereje akár 150%-kal növelhető.
előnyök - javítható vele a légzésteljesítmény, ezzel életed minden területén pozitív változást érhetsz el
- már rövid használat után érezhető, látványos fejlődés
- viszonylag kis erőbedobással használható
- minden edzettségi szinten alkalmazható
- krónikus légúti megbetegedések esetén is segít
hátrányok


ingyenes -

NYÁR -40%