cím

Powerstrike Kickboxing

kulcsszavak Powerstrike Kickboxing
leírás

A Powerstrike Kickboxing célja, hogy áthidalja a szakadékot a harcművészetek és a fitness aerobik között. Az edzés ütések és rúgások kombinációja, kiváló szív-és érrendszer erősítő, s emellett küzdősport gyakorlatok végzése koncentrálva. A Powerstrike edzés intenzitása a felső szívritmus zónában van 90 százalékon.

sztori Ilaria Montagnani fitneszedző 1995-ben alapította cégét a Powerstrike-ot. Csoportosan végezhető harcmúvészet alapú edzéskoreogréfiákat állított össze és így jött létre a Powerstrike Kickboxing is.
A sajtó szárnyaira vette és rengeteg hírműsorban és talkshowban jelent meg pl.: The Today Show, Good Morning America, The Martha Stewart Show, The Dr. Oz Show, The Tyra Show stb. 2010-ben az ECA a legjobb női fitnesz előadónak választotta.
Ilaria Montagnani 1987-ben érkezett Olaszországból New Yorkba, hogy angolt tanuljon. Közben elkezdett a karatéval foglalkozni és megszerezte a fekete övet majd évekig foglalkozott a kickbox-szal is. Mára az egész világon használják módszereit. Amikor nem new yorki stúdiójában oktat, Montagnani a világot járja és a Powerstrike-ot és a Forzát népszerűsíti. A következő országokban dolgozott eddig: USA, Mexikó, Kanada, Japán, Oroszország, Svédország, Norvégia, Spanyolország, Olaszország, és Dél Amerika számos országa.
okosság A Powerstrike Kickboxing egy egész testet megdolgoztató aerob edzésforma. Mivel rengeteget mozogsz, ütsz és rúgsz edzés során, nagy hangsúly helyeződik a belső fókuszra és a mozdulatok pontosságára. Ezért aztán az egyébként fárasztó edzés hamar elröppen.
A Powerstrike Kickboxing alapelve: a test edzi az elmét. Mindezt egy 1 órás, több harcművészeti stílust felvonultató, intenzív pörgésben valósítja meg. A magas intenzítású tréning kedvelőinek ajánlott Powerstrike Kickboxing segítségével az edzés időtartamának 90%-ában tarthatod a megcélzott pulzusszámot.

- javítja a szív és a tüdőfunkciót, csökkenti a szívbetegségek kockázatát
- formálja és tónusossá teszi a fő izomcsoportokat
- javítja a koordinációt az ügyességet és a gyorsaságot
- tartásjavító hatású valamint erősíti a törzs izmait és növeli stabilitását
- erősíti az önbizalmat

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal http://www.powerstrike.com/

NYÁR -40%