cím

Synergistics Fitnesz Módszer

kulcsszavak Synergistics Fitnesz Módszer, SFM
leírás

A Synergistics Fitnesz módszert az izmok 26 évnyi tanulmányozása után fejlesztette ki Helena Collins. Nem számít, hány sportot gyakoroltál már, legyen az futás, jóga, tánc vagy bármi más, a testfunkciók ismerete nélkül csak a mozdulatokat tanultad meg. A Synergistics Fitness módszer viszont valóban megtanítja neked, hogyan működik a tested, hogy a legeredményesebben eddz.

sztori A bostoni fitnesz szakember Helena Collins arra tette fel életét, hogy maga is megtanulja majd megtanítsa az embereknek, hogyan működik a testük.
Módszerének neve Synergystics. A szinergia szó együttműködést jelent, ebben az esetben az agy, és a test összes izmának együttműködését, melynek elsajátíttatása e módszer célja.
okosság Helena Collins szerint a fittség és atlétikusság szintje 3 fontos tényezőtól függ: Gravitáció, Kommunikáció és a Makroizmok szinergiája.

Gravitáció: Minden ember a nap minden órájában és a hét minden napján edzi magát mégpedig azzal, hogy ellenáll a földi gravitácós erőnek. Ezért van az pl. hogy az űrhajósok csonttömege és izomsűrűsége lecsökken az űrben: ott nem hat rájuk a gravitáció. A Synergistic Fitnesz Módszer számításba veszi a gravitációs erőt és azokat az izmokat, amelyeket egész nap használsz a te saját egyedi életviteledben és ezt az információt felhasználják a számodra leghatékonyabb egyéni edzésprogram összeállításánál.

Kommunikáció: Ahhoz, hogy az izmok működjenek az agynak jeleket kell küldenie nekik, hogy megmondja mit csináljanak. Ugyanúgy ahogy neked is vannak kedvenc barátaid az agyad is hajlamos kiválasztani néhány 'kedvenc' izmot és rájuk bízni a munka nagy részét. Ezért van, hogy egy számítógépes munkával töltött nap végén fáj a nyakad és később az edzőteremben is megfájdulhat amikor vállra dolgozol vagy felüléseket csinálsz. Az agyad túlterheli az adott izmot, az meg visszaelez neked erről azzal, hogy fáj és fáradt. A tested izmok csoportja és mozgáod nem épülhet csupán egyes különálló izmok munkavégzésére. Ahhoz, hogy igazán hatékony légy az agyadnak meg kell tanítanod, hogy az összes izmoddal kommunikáljon. A Synergistic Fitneszben ezt a speciálisan megtervezett gyakorlatokkal érik el.

A Makroizmok szinergiája: 3 részből tevődik össze:
-Látás: vizuális úton vizsgálják az izmaid szinergiáját, hogy felismerjék a gyengeségeket, az összhanghiányt és a fals kommunikációt.
-Érzések: Ha túl sokat kérsz izmaidtól vagy nem hatékony a kommunikációd, az meg fog jelenni az érzésvilágodban pl. utálom a hasam, combom stb. Érzéseid felmérésével is tudnak egyes problémás területekre koncentrálni.
-Erő és hajlékonyság fejlesztése:
előnyök

- alakformáló, feszesítő hatású
- javítja a testtartást, enyhül a hát és derék fájdalom
- minden izmot tornáztat
- javítja a kommunikációt az agy és a test összes izma közt
- rehabilitációra is ideális

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal http://www.lifeinsynergy.com

NYÁR -40%