cím

Tae Bo

kulcsszavak Tae Bo, Billy Blanks
leírás

A Billy Blanks féle Tae Bo nagyenergiájú edzés, segít a fogyásban, az izomépítésben, a szálkásításben, és a szív-és érrendszer erősítésében is. A Tae Bo kiemelten népszerű az egész világon.

sztori A Tae Bo egy amerikai edzésmódszer, amely az 1990-es években vált népszerűvé.A taekwondo-s harcművész Billly Blanks hozta létre mint az egyik első kardio-box programot. A Tae Bo név a taekwondo és a box szavak összevonásából származik. Blanks 1976-ban alkotta meg a Tae Bo-t miután harcművészeti tapasztalatát táncos elemekkel vegyítette. A 90-es évekre afféle popkultúrális jelenséggé vált és az egész világon elterjedt és széles körben kezdték másolni.
A magas intenzitású edzés hozzájárul a szív és érrendszeri fittséghez, erőnövelő és állóképesség- valamint hajlékonyság-fejlesztő hatású.
okosság A Tae Bo taekwondo elemei önuralmat és önbizalmat adnak míg a box és táncelemek összeköti a testet és az elmét: javítja a mozdulatok pontosságát és gyorsaságát.
Tae Bo edzéssel óránként 500-800 kalóriát égethetsz el. Egészséges étrend és rendszeres edzés esetén ez súlycsökkenést eredményez. Növeli az állóképességet, erősíti a csontokat. A Tae Bo elősegíti a pozitív életszemlélet és az egészséges önbizalom kialakulását és oldja a szorongást és a depressziót.
előnyök

- javítja a szív és a tüdőfunkciót, csökkenti a szívbetegségek kockázatát
- formálja és tónusossá teszi a fő izomcsoportokat
- javítja a koordinációt az ügyességet és a gyorsaságot
- tartásjavító hatású valamint erősíti a törzs izmait és növeli stabilitását
- erősíti az önbizalmat, megnyugtat

hátrányok -
ajánlat

-

HOL? -
ingyenes -
weboldal http://www.billyblanks.com/

NYÁR -40%