cím

Workout 180

kulcsszavak Workout 180
leírás

A Workout 180 fitnesz eszköz tartalmaz egy fém keretet, egy félhasáb alakú műanyag bölcsőt és két gumikötelet. 70 gyakorlatot tudsz vele végezni 7 erősségi szinten. Végezz egyszerre aerob kardió edzést, egyensúly edzést és izomerősítést, így égeted a legtöbb zsírt és dolgoztatod meg az összes izmodat.

sztori A Workout 180-at a floridai Jennifer Holloway korábbi szépségkirálynő és televíziós személyiség hozta létre. Az eszközt a Everyday Edisons TV-műsorban mutatták be 2005-ben. A Workout 180 egy otthoni, multifunkcionális fitnesz eszköz, amellyel a teljes testet megdolgoztathatjuk.
okosság A Workout 180 használható step és fekvőtámasz állványként, felülésekhez, egyensúly gyakorlatokhoz. A Workout 180 gumikötelekkel és 7 szintű ellenállással is rendelkezik. Az egész mindössze 10 kg-ot nyom és könnyen tárolható.
tudományos

Különböző Workout 180 edzések vannak:

  • edzőtermi Workout 180 edzés,
  • otthoni Workout 180 edzés.
előnyök - aerob gyakorlat, mely zsírégető és keringési rendszert javító hatású
- állóképesség és izomfejlesztő
- fejleszti az egyensúlyérzéket, mozgáskoordinációt
- teljes testet edző edzésprogram végezhetsz vele
- könnyű tárolhatóság
hátrányok

Hogyan eddz úgy, hogy biztosan ne sérüljenek meg az izmaid, és Workout 180 edzésed hatásos legyen?

 

A válasz nagyon egyszerű!

Mindig melegítsd be az izmaidat. A húzódások elkerülése végett, az Workout 180 edzés előtt és után érdemes általános, teljes testre kiterjedő, tetőtől-talpig bemelegítést illetve edzés után levezetést és nyújtást végezni.

A terhelést mindig csak fokozatosan növeld!

ingyenes -

NYÁR -40%