Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Az online személyi edződ leszek és segítek elérni a célodat lépésre-lépésre azonnali és tartós eredményekkel!



Tudtad, hogy minden második embernek van újévi fogadalma?

"Lefogyok! Életmódot váltok! Rendszeresen mozgok!"

És tudtad, hogy csupán 8%-uk jár sikerrel?!?

A titok az, hogy az eredményhez egy LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE rendszer kell:

- amit KÖNNYEN be tudsz építeni az elfoglalt életedbe,
- ami GYORSAN megadja a szükséges elméleti tudást,
- és ami RÖVID, DE HATÉKONY edzéseket kínál automatikus EDZÉSNAPLÓval!

 

Mi mindent kapsz és hogyan működik a sikerprogram?

Sikeres online fizetés után AZONNAL megkapod a következő anyagokat:

edzes3651) Egészség és Fitnesz Teszt: az egészségi állapot felmérő kérdőív feltárja a jelenlegi állapotodat, segít a célod kitűzésében, és ez alapján fogom elkészíteni a személyre szabott programodat!

edzes3652) Öt Napos Életmódváltás Program: mindegy, hogy egyetlen egy vagy akár egy tucat dolgon akarsz változtatni, öt nap alatt lépésre lépésre a tartós sikerre fogod hangolni Magad!

edzes3653) Teljeskörű Edzéselmélet: ezek a rövid, tíz-húsz perces hangoskönyvek megadják Neked az összes szükséges tudást, hogy sikerrel járj: hallgasd őket bármikor otthon, az autódban vagy edzés közben! Ha szeretsz olvasni, akkor a hangoskönyvek teljes szövegét a számítógépeden vagy a telefonodon is elolvashatod, sőt akár ki is nyomtathatod őket!

edzes3654) Edzéstervek Egész Évre: időtakarékos, egyszerű és hatékony edzésterveket fogok készíteni neked az edzettségi szinted, illetve a rendelkezésedre álló fitnesz eszközeid (pl. kézisúlyzó, gumikötél vagy kondigép) függvényében, de az se gond, ha nincsen egyetlen eszközöd sem, mert a saját testsúllyal végezhető gyakorlatok is hatásosak! A testmozgás csodákra képes, de csak akkor, ha egyszerű, következetes és rendszeres! A segítségemmel egész évre lesznek edzésterveid és garantáltan elégedett leszel a külsőddel és az erőddel egyaránt.

edzes3655) A Teljes Test Edzése kézikönyv: ha a tested edzése fontos Neked, de nincs meg ez a könyv, akkor nem is fontos... ez a gondosan összeállított könyv 400 gyakorlatot tartalmaz 30 edzéstervben a következő kategóriákban: Napi Testmozgás, Zsírégetés Fogyás, Testformálás Alakformálás, Izomfejlesztés Testépítés, Képességfejlesztés, Légzőgyakorlatok, Aerobik Kardio, Jóga és Meditáció, Testi Öngyógyítás és Test Energia Növelés Edzéstervek.

edzes3656) Profi Online Edzésnapló: az edzés365 online edzésnaplója pontosan megmondja majd, mikor milyen gyakorlatokat kell végezned és el is menti az elvégzett edzéseket, hogy az eredményeid tovább motiváljanak!

edzes3657) Személyes Tanácsadás: bármilyen kérdéssel hozzám fordulhatsz bizalommal, 24 órán belül válaszolni fogok!

 

Lépj most! Minden nap számít. Kezdd el a programot MOST és rövidesen kimagaslóan jó formában leszel!

Ehhez a kezedbe adok minden elméleti és gyakorlati tudást, hogy BIZTOSAN SIKERREL JÁRJ!
 
Örvendj Kitűnő Egészségnek és Sok Sikert a Fejlődésedhez!
 
Üdvözlettel,
Daróczi Zoltán, alias FitFive Marco
személyi edző és életmód-tanácsadó 20 év tapasztalattal
 
 
U.i. 1: Válaszd az edzés365.hu-t, és ugyanazt fogod megkapni tökéletesen összeállítva, amin a munkatársaimmal több mint 20 ezer órát dolgoztunk és már több ezer embernek segítettünk!
 
U.i. 2: Spórolj időt MOST AZONNAL, haladj lépésről lépésre és kerüld el az újbóli ellustulást és elhízást!
 

U.i. 3: Láttad már a videómat? 89 másodperc alatt elmondom, hogyan működik az éves programod, klikk ide:

 


Zoltán segítségével végre nincs több bajom a tervezéssel: csak követem a tervet lépésről lépésre.
Meg mondom őszintén, túl olcsónak találtam a programot, de örülük, hogy megvettem, mert minőségi értéket kaptam ennyi kevés pénzért.
Nekem a hangoskönyv tippjei és motivációs része segít a legjobban. Nem diétára van szükségem, hanem az alapszabályok betartására és több mozgásra, ha többet eszek. Egyszerű! :-)






Kinek ajánlott: nőknek és férfiaknak

Szükséges eszköz: Saját test | Kézisúlyzó

Az edzés során edzett izmok: Hát | Fenék | Mellizom | Vádli | Bicepsz | Comb - négyfejű | Tricepsz | Alkar | Has | Nyak | Csípő | Törzs | Derék | Váll - oldalsó deltoid | Kardio

Megtakarítás: 3.468 Ft (50%)
Megtakarítás 50%
3.467 Ft
2019ateeved

Ez a termék digitálisan letölthető tartalom.

Ez kell nekem!

Itt az idő!

5 indok, amiért az edzés365-öt válaszd

Az edzés365 egy komplett, de rémesen egyszerűen használható rendszer, ami minden segítséget megad Neked, hogy sikerrel járj!

Az alábbi táblázatból láthatod, hogy mind az 5 tényezőt kipipáljuk, és sokkal többet nyújtunk, mint az ingyenes edzéstervek vagy mobil applikációk.

  edzés365 mobil
applikációk
ingyenes
edzéstervek 
1. online edzésnapló
2. megfizethető ár
3. személyes tanácsadás
4. gyakorlat animációk
5. elmélet hangosköyvek, ebook-ok