Figyelem! A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Elfogadom és bezárás

Letölthető és Nyomtatható edzéstervek online edzésnaplóval

A testmozgás csodákra képes… de csak akkor, ha egyszerű, következetes és rendszeres!

A testünk nem arra lett kitalálva, hogy egy hónapig edzd, aztán meg egy évig ne mozogj szinte semmit. Ezzel a rendszertelenséggel teljesen összezavarod. A rendszeres testedzésre az emberek 90%-a csak addig képes, amíg az szervezett keretek közt folyik, azaz az általános iskolában és a középiskolában. Úgyhogy ne csodálkozz, ha 18 éves korod után egyre jobban eltunyulsz, elhízol, elszoksz a mozgástól.

Ha már egyszer sportolásra adod a fejed, akkor építsd fel következetesen a tréningedet! Ha nem így jársz el, akkor nagy az esélye, hogy megunod, megsérülsz és/vagy elmarad a várt eredmény. S ha nem leszel elégedett, akkor nem fogod folytatni és újra eltunyulsz. Ördögi kör, csak a következetes edzéstervezés segíthet.

Az edzés365 edzéstervei nagyon gondosan vannak felépítve. Felhasználtam hozzá a 30 éves sportmúltamat, széles körű oktatási tapasztalatomat és minden porcikám minden rezgését. Több száz gyakorlat úgy van összefoglalva és csoportosítva, hogy egyszerű, következetes és rendszeres használatukkal 100 százalék, hogy elégedett leszel a külsőddel és az erőddel egyaránt.